Aktuelno (početna)

четвртак, 10. децембар 2015.

Panorama Vojvodine (iz vazduha)

Panoramski snimci Vojvodina


Slava je lepa, ali i brzo prolazna. Sa Panoramom Beograda sam definitivno imao slavne trenutke :P , Usledile su i razne ponude za snimke tipa daj mi džabe , ali da bude moje (!?) i sl i tek onda imate pravu sliku kolika je u ovoj zemlji besparica, i kako svi pokušavaju na neku kombinaciju da dođu do nečega.
Na svu sreću imali smo i konkretnu ponudu Fondacije Srpski Legat, da u saradnji sa njima napravimo snimke gradova po Srbiji, a oni bi nam pružali logističku podršku (baterije,troškove puta,pratnju opštinskih predstavnika itd), što je meni savršeno odgovaralo, jer naravno želeo sam da snimim i ostale gradove u Srbiji, osim Beograda. Na žalost ostaje da je Beograd najatraktivniji ljudima za gledanje, ali postoji toliko lepih manjih mesta sa dosta lepšom arhitekturom koja treba snimiti.
Naravno Vojvodina u tome prednjači, i logičan je izbor ka koraku dalje, u mom nekom kranjem za sada ne dostižnom cilju, napraviti Panoramu Istre ...
Već je sezona letenja bila pri kraju, ali na svu sreću nov zakon još nije usvojen, te smo uspeli da snimo dve panorame u novembru: Grad Sombor i Grad Zrenjanin .
Snimanje Sombora nije počelo baš lako imali smo par pehova: vetar, udarac letilice u semafor itd, dok nisam digao ruke od snimanja lokacia po dostavljenom spisku, koji je više bio napravljen za snimanje sa zemlje, što nije bilo izvodljivo sa rc letilicom i nastavio da snimam na svoju ,,ruku,, .
Rezutlat toga, pošto je završena obrada i montaža videa Panorame Sombora videćete uskoro, a trenutno radim na montaži videa Panorama Zrenjanina.

Grad Sombor - Copyright Srpski Legat
Grad Sombor - Copyright Srpski Legat
Grad Zrenjanin - Copyright Srpski Legat

Grad Zrenjanin - Copyright Srpski Legat


Нема коментара:

Постави коментар