Aktuelno (početna)

среда, 24. фебруар 2016.

Visit Mirijevo - Izjava i demanti oko spornog video snimka

Prilog emitovan na TV Prva: Ivan Ivanović i muškarci , sa snimcima Mirijeva iz vazduha



Pre svega bih prvo izjavio da nisam autor videa Visit Mirijevo . Kontaktiran sam putem e-maila od strane jednog od voditelja emisije, sa molbom da li se mogu upotrebiti delovi snimka Mirijevo iz vazduha čiji sam ja autor, za potrebe kratkog priloga u okviru emisije u formi skeča.
Dao sam svoju saglasnost, pri tome ne znajući u kojoj formi će skeč biti emitovan.
Originalni video, Mirijevo iz vazduha, možete pogledati na mom youtube kanalu:




Skeč je emitovan u emisiji TV Prva: Ivan Ivanović i muškarci, i snimak emisije možete pogledati ovde:
http://www.prva.rs/web-tv/emisija/vece-sa-ivanom-ivanovicem/23351/ivan-ivanovic-i-muskarci-294/71660/2-deo.html

Posle emisije, oglasio sam se na svojoj facebook strani, da nisam odgovoran za sadržaj skeča, niti sam bio upoznat sa sadržajem. Post je prosleđen dalje, što je izazvalo dosta negativnih  reakcija medju gradjanima Mirijeva  prema voditeljima same emisije.
Sam video je postavljem na youtube pod nazivom Visit Mirijevo od strane voditelja , i danas su ga preneli domaći internet portali sa vestima, kao zanimljiv i originalan video. Dozvolu za korišćenje mog video materijala, na youtube-u nisam dao, ali sa obzirom da se na nekim mestima vidi potpis bloga, kao i to da je video doživeo veliku popularnost, a nije komercijalan, neću ni tražiti njegovo blokiranje. Napominjem samo još jednom, da sam autor video snimaka Mirijevo iz vazduha, i da nemam nikakve veze ni sa tekstom, ni sa naknadnom montažom rađenoj za komercijalnu televiziju i video Visit Mirijevo u kome se koriste delovi videa Mirijeva iz vazduha.
Visit Mirijevo, možete pogledati ovde:

https://youtu.be/YRN6e3I7PvU

A najviše mi je žao, što je to video Mirijevo iz vazduha nastao još pre skoro dve godine, kada još nisam ovladao stabilizacijom snimka, tranzicijama, i korekcijama boja itd, pa je vidno klackanje slike, može to i bolje da se obradi :) , skoro ko Panorama Beograda , tj. Panorama Sombora i Zenjanina, kada budu objavljeni :)


Нема коментара:

Постави коментар