Aktuelno (početna)

недеља, 13. септембар 2015.

Jesen i snimanje iz vazduha

Mali pregled dešavanja

Evo konačno ispravljam grešku, i nastavljam da pišem malo više na blogu. U principu, leto je bilo toplo :) , tako da se nije mnogo ni letelo, ipak je jesen mnogo prijatnija za aktivnosti napolju, nego kad vas pukne sunce na +40 C . Bilo je snimanja par lepih lokacija, ali više sam se bavio video obradom snimaka, koja je izrazito zahtevna zbog stabilizacije, i konačno završavanjem video na kome radim preko godinu dana.... Sve to vrlo, vrlo uskoro, treba i skroz prečistiti i srediti foto i video deo bloga, jer će biti dosta novih i zanimljivih snimaka.
Od nekih sitnica, slika SC Olimpa koju smo snimili iz vazduha je bila objavljena u novinskom izdanju Politika:

Snimak bazena u okviru Sportskog Centra Olimp , objavljen u štampanom izadnju Politika
I baš mi je drago, da je fotografija lepo ispala odštampana, sa obzirom da se radi o običnoj slici u fullHD rezoluciji, izvučenoj iz video fajla.
Takođe i delovi videa, Mirijevo iz vazduha , i Dečija predstava u organizaciji Udruženja građana Mirijevo, su emitovani na Tv Pinku u jutarnjem programu, u okviru priloga za Sv Iliju i gostovanja vec pomenutog udruženja građana . Snimke nisu baš sjajno konvertovali za tv prikaz, a kako to izgleda na tv ekranu, pogledajte ovde:





Jutarnji program pink
Posted by Udruzenje Gradjana Mirijevo on Sunday, August 2, 2015


Sledi objavljivanje na blogu, naravno u toku nedelje, jednog videa sa ekslkuzivne lokacije, a nadam se da neću biti lenj, pa ću napisati i jedan tekst o seriji DJI letilica, jer je bilo dosta noviteta u medjuvremenu

Нема коментара:

Постави коментар